ARC/INFO medzi geografickými informačnými systémami - Martinovič, M.
Kľúčovou ideou GIS (Geografický informačný systém) je integrácia priestorových dát a nepriestorových dát. Pri integrácii GIS systému ARC/INFO treba zvažovať hlavné prepojenie na vrcholovú databázu, ktorá musí zohľadňovať textovú, ako aj grafickú informáciu. ARC/INFO k tomu ponúka široké možnosti.