Dimenzie GIS Geografický informačný systém Povodia Dunaja
GIS (Geografický informačný systém) je súbor technických a programových prostriedkov pre uchovanie, spracovanie a využitie geografických informácií v grafickej a alfanumerickej forme. Budovanie GIS-u PD (Povodia Dunaja). Topografický podklad. Súčasné možnosti použitia GIS PD.