Fenomén "reziduálnej skupiny" v slovenskej politike - Stena, J.
Komparatívny sociologický výskum (na vzorke 1223 - SR a 1902 - ČR respondentov), ktorý sa uskutočnil v SR a ČR na jeseň 1993. Získané výsledky poskytujú dve zovšeobecnenia. Rovnostárstvo vo vedomí verejnosti. Postoje k privatizácii veľkých podnikov. Rozdiely v chápaní demokracie. Preferované metódy vládnutia.