Volby do zastupitelstev v obcích 18.-19. listopadu 1994 - Kuklík, P.
Charakteristika účasti orgánov štátnej štatistiky ČR na príprave, organizácii a spracovaní výsledkov hlasovania vo voľbách. V tabuľkách spracované súhrnné informácie o stave registrácie kandidátnych listín a o výsledkoch volieb.