Odhad vývoja makroukazovateľov hospodárstva SR - Laščiak, Adam
Charakteristika hospodárskych zmien podľa modelových prístupov ESA, ESA 1, RAMSEY, INFLAC v r. 1994-1996. Analýza hospodárskeho rastu a stability v hospodárstve SR.