Tržní struktury v podmínkách omezené mobility zdrojů - Řezník, J.
Typy ekonomických štruktúr. Štruktúra zdrojov, rezerv, trhov, statkov. Komunikačné náklady. Mechanizmy alokácie zdrojov. Jednotlivé súčasti hospodárskej politiky pôsobením na príslušné ekonomické štruktúry pozmeňujú ich vonkajšie dopady.