Zbrojárska konverzia spomaľuje cestu k prosperite Miera a schopnosť adaptácie je rôzna, vyžaduje si čas, financie a nové programy - Krištofičová, Dagmar
Objem zbrojárskej výroby v ČSFR a dôsledky poklesu výroby od r. 1988. Tempo konverzie zbrojárskeho priemyslu v ČSFR v rokoch 1990-1993 a dôsledky pre slovenský zbrojársky priemysel. Náhradné výrobné programy v ZŤS Dubnica n/V. Všestranná kooperácia vo výrobe, viaceré spoločné podniky. Riadenie konverzie na Slovensku. Strategické a koncepčné zámery štruktúrnej politiky v oblasti špeciálnej techniky na Slovensku.