Informatizácia ekonomiky a hospodárska stratégia Slovenska - Klinec, I.
Hlavné smery prechodu k informáciám a znalostiam ako k zdroju rozvoja ekonomiky. Základné charakteristiky prosperujúcich ekonomík. Zabezpečenie konkurencieschopnosti ekonomiky - hlavná úloha hospodárskej stratégie. Postup USA a Japonska. Strategické ciele národného programu informatizácie slovenskej ekonomiky.