Informačné systémy pre strategické riadenie podniku - Vološin, Martin
Špecifiká strategických informácií a informačných systémov pre strategické riadenie (SIS). Ich štruktúra a obsah. Hlavné zdroje informácií o okolí podniku. Problémy organizačného zabezpečenia SIS. Moderné informačné technológie ako nástroj strategického riadenia.