Sledovanie rodinných účtov v krajinách Európskej únie - Cár, Mikuláš
Viacúčelové zisťovanie charakterizujúce sledovanie rodinných účtov (RÚ). Využívanie RÚ. Homogenizácia a organizačná integrácia RÚ v krajinách EÚ v rámci Eurostatu, pracovná skupina Family Budgets. Všeobecné východiská zisťovania RÚ, základné pojmy (domácnosť, prednosta domácnosti, manželský pár, dieťa, člen domácnosti). Výber domácností a periodicita zisťovania RÚ. Obsahová stránka RÚ (základné sociálno-demografické charakteristiky domácností, spotreba a výdavky, príjmy domácností a ich zisťovanie). Vedenie a obsah denníkov v jednotlivých krajinách.