Metodologické východiská skúmania chudoby na Slovensku - Cár, Mikuláš
Prístupy a špecifiká skúmania chudoby na Slovensku. Skúmanie chudoby v transformujúcich sa ekonomikách. Sledovanie a riešenie problematiky chudoby na Slovensku. Základné indikátory pre meranie chudoby podľa FAO. Chudoba a sociálna politika štátu.