Správa o sociálnej situácii obyvateľstva SR v 1. polroku 1994. 2
Druhá časť správy prerokovanej vládou SR 19.10.1994. - Prehľad o poskytnutých dávkach sociálnej starostlivosti z prostriedkov štátneho rozpočtu. Indexy spotrebiteľských cien, životných nákladov. Príjmy a výdavky v prepočte na mesiac a osobu podľa spoločenských skupín. Príjmy a výdavky domácností v závislosti od počtu detí. Štatistické údaje.