Time management - správné hospodaření s časem - Hüttlová, Eva
Správne hospodáriť s časom neznamená len dodržiavať termíny, ide o racionálne využitie času. Metodický postup time managementu zahŕňa 3 základné kroky: stanovenie cieľov, plánovanie práce, racionalizácia práce.