V Japonsku znamená odchod z firmy aj opovrhnutie rodiny - Fridrich, J.
Výsledky prieskumu medzi japonskými, americkými a anglickými zamestnancami o motivačných faktoroch pracovnej kariéry. Dôvody spokojnosti alebo nespokojnosti so svojou prácou v percentuálnom vyjadrení.