Zo skúseností s časovým hospodárstvom - Vogt, Ch
Ponímanie časového hospodárstva je ovplyvnené zmenami ekonomiky posledných rokov. Pojem "časové hospodárstvo". Súčasné problémy a požiadavky. Úlohy do budúcna. Kompetencia v podniku.