Služby personálneho poradenstva zatiaľ viac oceňujú zahraničné firmy - Matyáš, J.
Kúpa služieb personálnych poradcov a firiem pri obsadzovaní vedúcich miest. Vznik pracovísk už v r.1990. Úloha profesionálnych poradcov. Informácie o niektorých poradenských firmách (pobočky zahraničných, slovenské) pôsobiacich na Slovensku. Služby a metódy personálnych poradcov.