Analýza nezaměstnanosti z hlediska stavových a tokových veličin - Zázvorková, M.
Prirodzená miera nezamestnanosti. Vývoj ročnej nezamestnanosti a inflácia v krajinách OECD. Mikroekonomické a makroekonomické príčiny nezamestnanosti. Rovnica stanovenia miezd a cien. Ponuka voľných miest. Vzťah medzi mzdami a voľnými miestami. Agregátne ekonomické šoky. Analýza stavových a tokových veličín.