Pozícia Bratislavy v celoeurópskej konkurencii lokalít
Časť porovnávacej prognostickej štúdie Empirica Delasasse Institut v Kolíne nad Rýnom o hospodárskych perspektívach vo vyše 400 lokalitách európskeho kontinentu, v ktorej najvyššie hodnotili región hlavného mesta SR Bratislavu.