Šanca pre invenciu Región Podunajsko a príležitosti pre podnikavých a odvážnych - Podzáhradná, M.
Možnosti rozvoja cestovného ruchu a rekreácie, ktoré ponúka vodné dielo Gabčíkovo vo svojich priľahlých oblastiach. Projekt regiónu Podunajsko - analýza potenciálnych možností. Nové prístupy k hľadaniu investorov a k finančným otázkam rozvoja cestovného ruchu.