Reality
Mimoriadna sekcia Trendu venovaná trhu nehnuteľností na Slovensku. Realitné kancelárie. Predaj nebytových priestorov. Otvorenie trhu bytov, pokles cien nekvalitných bytov. Bankové úvery. Predaj a ceny mestských pozemkov, nehnuteľností. Stavebné sporenie, stavebný úver, medziúver.