Slováci pod newyorskými mrakodrapmi - Rabayová, Z.
Skupina slovenských podnikateľov na výstave ECETEX v New Yorku. Slovensko-americká obchodná komora - oboznámenie sa s americkým podnikateľským prostredím, imidž Slovenska, presadenie sa na americkom trhu. Možnosti rozšírenia obchodu, transformačné zmeny.