Daňové "abc" Preddavky na daň z príjmov fyzických osôb na rok 1995 - Piršelová, Dagmar
Príklady spôsobov platenia preddavkov na daň z príjmov podľa ustanovenia paragrafu 40d/ zákona č.286/1992 Zb. o daniach z príjmov v znení neskorších predpisov (najmä zákona č.326/1993 Z.z.). Mesačné a štvrťročné preddavky. Kto nie je povinný platiť preddavky.