Podnikatelia a dane - Vlčko, Ján
Daňový systém SR je v základoch kompatibilný so systémom v krajinách s vyspelou ekonomikou (od 1.1.1993). Ciele a opatrenia daňovej reformy. Daňové zaťaženie podnikateľských subjektov. Nepriame dane - DPH a spotrebné dane. Klasifikácia daní podľa OECD. Daňové zákonodarstvo. Dane a rozvoj malého a stredného podnikania. Daňové stimuly a zahraničné investície.