Správa daní a poplatků po novele Úplné znění zákona s vysvětlivkami - Klak, J.
K novele zákona o správe daní a poplatkov. Zákon ČNR č.337/1992 Zb. o správe daní a poplatkov, v znení neskorších predpisov (úplné znenie). Otázky a odpovede k novele zákona o správe daní a poplatkov.