FINEX '94 - súvislosti jednej výstavy V Banskej Bystrici o financiách, bankovej technike, kapitálovom trhu a poisťovníctve - Kováč, D.
Príprava III. ročníka medzinárodnej výstavy finančníctva, bankovej techniky a poisťovníctva v Banskej Bystrici. Vývoj bankového sektora a s tým súvisiaca výchova kvalifikovaných odborníkov. Veda a finančný trh. Sprievodné odborné akcie na výstave. Medzinárodná konferencia na tému Finančné inštitúcie a trh. Štruktúra konferencie. Banská Bystrica a FINEX.