FINEX väčší, kompletnejší, odbornejší Prezentovali sa najdynamickejšie sa rozvíjajúce sektory hospodárstva - Goldbergerová, A.
Hodnotenie druhého ročníka slovenskej výstavy finančníctva, bankovníctva a poisťovníctva FINEX 1994 v Banskej Bystrici. Koncepcia výstavy a sprievodné odborné programy výstavy. Skupiny vystavovateľov podľa počtu a výstavnej plochy. Názory vystavovateľov. Výsledky prieskumu spokojnosti s organizáciou a priebehom výstavy FINEX, ktorý vykonala spoločnosť GfK, inštitút pre výskum trhu.