Mocný magnet profitu - Tenczer, N.
Ing. Norbert Tenczer, prezident Slovenskej sporiteľne, a.s., o premenách v bankovej sfére. Prekážky privatizácie, možnosti reštrukturalizácie. Názor na privatizáciu Slovenskej sporiteľne. Rozširovanie ponuky bankových služieb.