Váš cieľ: čím skôr konvertibilita meny - Vontobel, H.
Čestný prezident Vontobel Holding AG Dr. Hans Vontobel o aktuálnych problémoch svetového hospodárstva, hospodárskom rozvoji v transformujúcich sa krajinách východnej a strednej Európy, o možnostiach ich integrácie do Európskej únie. Hospodárske výsledky koncernu Vontobel Holding AG.