Zákon č.21/1992 Zb. z 20.12.1991 o bankách v znení zákona č.246/1992 Zb., zákona NR SR č.249/1994 Z.z. a zákona NR SR č.347/1994 Z.z.
Tematický blok venovaný problematike bánk. Úplné znenie zákona č.21/1992 Zb. o bankách a zákona č.566/1992 Zb. o Národnej banke Slovenska spolu s vykonávacími vyhláškami a siedmimi opatreniami.