Co schází české měnové politice - Vencovský, František
Podmienky vstupu ČR do Európskej únie. Menová politika ČR - systém riadenia a realizácia. Prispôsobovanie sa cieľov peňažnej politiky. Cenová stabilita - medzicieľ - rast určitého menového agregátu alebo vývoj menového kurzu. Priorita menových agregátov. Diferencie v metódach peňažnej emisie. Emisné nástroje a metódy peňažnej emisie v západoeurópskych krajinách a v ČR.