Definitívne výsledky 25. kola periodických aukcií
Definitívne výsledky 25. kola periodických aukcií organizovaných RM-Systémom Slovakia od 24.8.1994 do 6.9.1994 a prípustné cenové pásma pre 26. kolo. Abecedne usporiadaný zoznam účastinných spoločností a objem akcií, s ktorými sa obchodovalo na RM-Systéme.