Náš současný kapitálový trh - Guoth, J.
Základné funkcie finančného trhu. Členenie kapitálového trhu: z hľadiska spôsobu získania kapitálu, z "hľadiska ruky", trh peňažný a kapitálový. Podnik ako subjekt kapitálového trhu. Spôsoby umiestnenia cenných papierov na kapitálovom trhu.