Termínové (futures) obchody na komoditnej burze - Krejčí, Igor
Výklad generálneho riaditeľa Bratislavskej medzinárodnej komoditnej burzy Ing. Igora Krejčího o podstate forward a future obchodov. Termínový a efektívny trh. Špekulácie na termínovom trhu počas burzového dňa a dlhšieho časového obdobia. Hedging - možnosť poistiť sa proti nepriaznivému časovému vývoju. Hedging výrobcu, skladovateľa a spracovateľa. Kúpna a predajná opcia.