Trh dlhopisov obohatili obligácie Slovenského energetického podniku - Pilková, Anna
Emisia 5-ročných dlhopisov Slovenského energetického podniku v objeme 400 mil. Sk prostredníctvom Slovenskej poľnohospodárskej banky, čo je prvá emisia obligácií (v skupine firemných) riadená a spravovaná Poľnobankou, porovnanie s doteraz emitovanými firemnými obligáciami. Hodnotenie kvality cenného papiera,komparatívna analýza. Medzinárodný dosah emisie.