Zásady investovania v kupónovej privatizácii Aj zlá investícia do podnikov je lepšia ako dobrá do fondov - Kajan, Miroslav
Pravidlá investovania v kupónovej privatizácii. Porovnanie predaja akcií jednotlivých podnikov. Uvedené maximálne a minimálne ceny akcií, ktoré mohol investor získať predajom akcií pri najvýhodnejšej investícii. Výnosnosť investícií v tabuľkách. Grafické znázornenie maximálnych a minimálnych cien za akcie niektorých podnikov v prvej vlne kupónovej privatizácie za 1 000 investičných bodov.