Banky guľatejú, výroba chudobnie... Slovensko potrebuje viac úverov za nižšiu úrokovú sadzbu - Sojka, Jozef
Dôsledky hospodárskej politiky s vysokými úrokovými sadzbami (napr. spomalenie investičného procesu). Regulácia úroku. Úrokové teórie. Kasínový efekt. Slabá konkurencia bánk. Správanie podnikového manažmentu.