Hodnoty a perspektivy hospodářského růstu ve střední a východní Evropě - Voigt, S.
Inštitucionálny systém a ekonomická teória. Hodnoty a normy riadenia. Vplyv hodnôt na inštitúcie. Ukazovatele objasňujúce systém hodnôt. Hlavné črty trhových systémov. Vzťah k hodnotám v krajinách strednej a východnej Európy. Vzájomná závislosť demokracie a trhovej ekonomiky. Využitie výskumov verejnej mienky.