Příčiny mexické finanční krize - Griffith-Jonesová, Š.
Ekonomická situácia v Mexiku koncom r. 1994. Strnulá a jednostranná makroekonomická politika mexickej vlády. Nevýhodná štruktúra kapitálu. Dopad finančnej krízy na mexické hospodárstvo a obyvateľstvo. Poučenie z krízy pre budúci vývoj mexického hospodárstva.