Situace v hlaních zemích
Hospodárska situácia v USA, Japonsku, V. Británii, SRN, Francúzsku, Taliansku v 3. štvrťroku 1994. Hrubý domáci produkt, priemyselná výroba, miera nezamestnanosti, celkový domáci dopyt, miera inflácie, obchodná bilancia v sledovaných krajinách. Prognózy hospodárskeho vývoja na r. 1995 v krajinách OECD.