V průsečíku starostí Světové ekonomické fórum - Prchal, Miroslav
Davos 1995 - Svetové ekonomické fórum. Predmet hlavného záujmu zúčastnených - finančná kríza v Mexiku koncom decembra 1994. Príčiny tejto krízy. Poučenie z vývoja v Mexiku pre transformujúce sa ekonomiky. Opatrnosť investorov pri vstupe na nové trhy. Globalizácia a suverenita. Problémy Európskej únie. Nezamestnanosť a štát blahobytu.