Väčšina štátov strednej Európy už obnovuje rast Hospodárstvo v strednej Európe
Z dostupných domácich a zahraničných prameňov spracovaný prehľad hospodárskej situácie Slovenska, Česka, Maďarska, Poľska a Slovinska. Komentované údaje o HDP, inflácii, miere nezamestnanosti, cenách za r.1989-1993, obchodnej bilancii, zahraničných dlhoch, mzdách a priamych zahraničných investíciách.