Vývoj hospodárstva SR v roku 1994
Niektoré údaje Štatistického úradu SR o vývoji hospodárstva v roku 1994. Priemerná mesačná mzda vo výrobných odvetviach. Peňažné výdavky obyvateľstva. Index reálnych príjmov obyvateľstva. Miera inflácie. Miera úspor obyvateľstva.