Vývoj hospodárstva SR v roku 1994
Niektoré ukazovatele vývoja hospodárstva SR v roku 1994 (január-august). Index spotrebiteľských cien tovarov a služieb. Index životných nákladov. Počet nezamestnaných. Miera nezamestnanosti.