Vývoj hospodárstva SR v roku 1994
Vývoj niektorých ekonomických ukazovateľov podľa ŠÚ SR za obdobie január-august 1994. Priemerná mesačná mzda vo výrobných odvetviach. Peňažné výdavky obyvateľstva. Index reálnych príjmov obyvateľstva. Miera úspor obyvateľstva. Miera inflácie.