Žádný strach z přehřátí Makroekonomická prognóza 1995-1996 - Vintrová, Růžena
Ekonomické oživenie v Českej republike v roku 1994. Hospodársky vývoj ČR v medzinárodnom porovnaní s krajinami strednej a východnej Európy. Faktory oživenia. Vývoj vnútorného a vonkajšieho dopytu. Inflácia a menový vývoj. Možnosti akcelerácie ekonomického rastu.