Ako ďalej v ekonomickom rozvoji? - Baránik, Michal
Vláda SR ako koordinátor progresu, prosperity a medzinárodnej spolupráce. Prekážky ekonomického rozvoja. Závislosť realizovateľných podnikateľských zámerov od dostatku "lacných" peňazí. Zdokonalenie legislatívy.