Nechtěl jsem ustoupit Expremiér Gajdar o ruské ekonomické reformě
Hodnotenie ekonomickej reformy v Rusku expremiérom Gajdarom počas jeho návštevy v Prahe. Zníženie štátneho paternalizmu. Problém inflácie. Nová ekonomická stratégia. Nedostatky novej stratégie. Znaky súčasnej reformy.