Postavenie Slovenska v transformačnom procese. 3 - Ferianc, J.
Analýza "Rozdelenie Česko-Slovenska a perspektívy ekonomickej transformácie Slovenska" v rámci projektu PHARE. Štrukturálne vplyvy na diferencie zmien v hospodárskej dynamike Slovenska a Česka. Vplyv devalvácie. Dvojitý handicap pre Slovensko. Negatívne dôsledky inflácie.