Privatizujme rýchlo a lacno Zatiaľ najrýchlejšou metódou transformácie vlastníctva je kupónová privatizácia - Kajan, Miroslav
Názory na privatizáciu z hľadiska spôsobu a metód privatizácie. Výhody a nevýhody kupónovej privatizácie.