Problémy ekonomickej transformácie SR - Sedlák, Mikuláš
Úloha koncepčne dotvoriť ďalší postup ekonomickej transformácie a vypracovať stratégiu oživenia a rozvoja hospodárstva. Potreba dôkladne zhodnotiť koncepciu prijatej ekonomickej reformy a realizáciu jej krokov. Cieľ a postup ekonomickej transformácie.